Jump to content
Sign in to follow this  
clau3D

[PlayForce Sfaturi] Cum să vă protejaţi contul

Recommended Posts

Pentru a evita spargerea conturilor vă recomandăm câteva metode de a vă păstra contul în siguranţă.


1. O metodă de a vă fura contul este primirea unui link pe care dacă vă logaţi, parola şi username-ul vă sunt trimise creatorului pe e-mail. În acest caz recomandăm să fiţi atenţi. PLAYFORCE are un singur domeniu! Acesta este: http://www.playforce.ro/forum/ . Nu se va schimba fără să fiţi puşi la curent deci vă puteţi da seama uşor dacă cineva va încerca să vă păcălească.
Ex de link fantoma: http://www.playforce.domeniu.com/forum .

2. Trebuie să aveţi grijă de asemenea la fişierele descărcate de la membrii forumului şi/sau alţi membrii.

În cazul în care descărcaţi un astfel de fişier de tip keylogger, staff-ul PLAYFORCE  nu e răspunzător de device-ul dumneavoastră!
[Observaţie 1] Dacă arhivele sunt parolate stergeti-le imediat, parolele împiedică scanarea fişierului cu ajutorul anti-virusului. Un astfel de fişier [.dem / .cfg / .mp3] nu are de ce să aibă parolă!
[Observaţie 2] Nu toate arhivele executabile sunt virus. Winrar are capacitatea de a face arhive executabile ce se extrag singure, asta nu înseamnă malware.
[Observaţie 3] Aveţi grijă la extensia fişierului. În primă instanţă aceasta pare normală, dar un fişier tip: nume.jpg.exe e un fişier periculos. Extensia fiind .exe iar numele nume.jpg!

3. Vă recomandăm să nu accesaţi link-uri suspecte, link-uri primite prin e-mail de la 'un administrator'. Nici unul dintre administratori nu vă va solicita conectarea pe vreun link. Nu fiţi naivi!

4. Singurele id-uri valide ale fondatorului sunt:

@clau3D / claudioeskobar96@gmail.com


5. Vă recomandăm de asemenea să nu vă împrumutaţi contul sub nici un fel de pretext.

În acest caz nu mai răspundem de contul dumneavoastră!

6. Vă recomandăm sa aveţi grijă când vine vorba de programul: Remote PC Team Viewer. În timpul folosirii, cel ce controlează de la distanţă vă poate fura datele şi nu numai.

7. Dacă vi se pare ceva suspect luaţi legătura imediat cu unul dintre administratorii comunităţii şi/sau cu fondatorul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×