Jump to content

aclr

Server Managers
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aclr last won the day on June 10

aclr had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About aclr

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. O să se discute la şedinţă. Sâmbătă la ora 21:30 ! Topic Închis !
 2. Automatele vor fi scoase şi la admini !
 3. Acceptat ! Dă-i mesaj lui zupp cu datele şi îţi bagă el admin.
 4. Scrie jointeam în consolă şi alegi şi echipa de acolo şi dacă te vrei să te pui la spectatori. Topic închis !
 5. Daca aveti o propunere sau o sugestie legata de server o puteti face aici dupa urmatorul model. Pentru propunere / sugestie faceti un topic nou cu titlul: Propunere + Nick Iar acestă este propriul zis model : Nick-ul tău: Gradul tău: *Propunere: *Detalii propunere: Alte precizari?: Screenshots (daca este necesar): Câmpurile cu * sunt obligatorii, dacă nu daţi un răspuns concret la câmpurile acestea, cererea nu va fi luată în considerare.
 6. Aici puteţi discuta despre orice în limita bunului simţ. Rog să nu se folosească cuvinte urâte la adresa celorlaţi care comentează aici.
 7. aclr

  Model BanList

  Fiecare admin are obligaţia de a-şi face un banlist. BanList pentru cei care nu ştiu este o listă în care fiecare admin postează demo-urile sau pozele unui jucător prins cu cod ( wall sau aim ). Banlist-ul va arăta în acest fel : Nume: Ip: SteamID: Motiv: Dovezi: ATENŢIE : Demo se uploadează pe următoarele site-uri. -> https://www.zippyshare.com/ ( Recomandat ) -> http://www.girlshare.ro/ Pentru poze. -> https://imgur.com/ ( Recomandat , cel mai bun site pentru urcat poze ) ATENŢIE : Cine nu va avea BanList creat, iar banurile vor fi date pe motive neintemeiate veţi suporta consecinţele.
 8. Nick-ul tău : Nick-ul admin-ului pe care îl reclami : Ora şi data când s-a întâmplat : Motiv-ul pentru care efectuaţi această reclamaţie : Dovadă :
 9. Nick-ul tău : Nick-ul player-ului pe care îl reclami : Ora şi data când s-a întâmplat : Motiv-ul pentru care efectuaţi această reclamaţie : Dovadă :
 10. Nick : Motiv : Grad Deţinut : Alte precizări ( dacă aveţi ) :
 11. Nick : Motiv ( şi vreau unul bun intemeiat ) : Perioada absenţei : Gradul tău actual :
 12. Acceptat ! Te rog să intrii pe ts.playforce.ro pentru a primii adminul.
 13. Titlu topic: Cerere Unban - Nume Model Cerere : Nick : Ip / Steam ID : Adminul care te-a banat : Motiv : Dovada ta că ai luat ban : Harta pe care ai fost bănat : Cine nu respectă modelul dat mai sus, cererea o să-i fie RESPINSĂ. Dacă adminul nu vine cu dovada în 24 H, cererea nu va fii luată în considerare şi persoana în cauză va primii UNBAN. Adminul ce a dat ban va primii un advertisment.
 14. Model cerere Admin: Nume Real (optional): Nick: Ore jucate pe server (link obligatoriu): Varsta: Primele 6 cifre din cnp ( eventual : Grad dorit? : Link FaceBook(obligatoriu) Skype / Facebook ( doar dacă doreşti ) Teamspeak poţi intra? ( obligatoriu ) : De ce doresti admin?: Ai citit Regulamentul?: Atentie: [!] Pentru a afla cate ore aveti jucate pe server, dati click pe urmatorul link : https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.57:27015/ [!] Cererile de admin se fac pe un singur STEAM_ID, nu se aduna orele de pe mai multe NickName-uri. [!] Limbaj decent pe server; [!] Varsta minima 15 ani(fara exceptii). [!] Extra-info: Indiferent ca ai adminul luat prin cerere sau ca recompensa a unei donatii, regulile sunt aceleasi. Nu e nimeni favorizat si ambele grade le puteti pierde foarte usor incalcand regulamentul. Daca cererea de admin a fost respinsa poti face alta la 7 zile de la solutionarea precedentei.
 15. NU cereti Nume Rezervat daca: 1. Daca nu aveti pe server minim: => 15 ore jucate pe servert 2. Daca nu respecti regulamentul serverului (limbaj, cheats, comportament pe server etc). 3. Sa nu fii in conflict cu nici-un jucator sau admin. 4. Aţi fost prins cu cod. Model Cerere Nume Rezervat 1. Nick-ul care il utilizezi pe server 2. De unde ati aflat de server ? 3. Timpul petrecut pe server (poti afla pe pe GameTracker CLICK AICI cate ore ai jucat) ? 4. Varsta ? 6. Cate ore pe saptamana jucati Counter-Strike ? 7. De cat timp jucati Counter-Strike ? 8. De unde esti (Oras)?
×