Jump to content

v1ktor

Supervisors
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About v1ktor

 • Rank
  Membru nou
 1. Nume: Victor Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Am pregatit destul de bine sectiunea Design si cred ca as putea face acelasi lucru si in alte sectiuni Ce secțiune dorești spre moderare?: Tematica & Socializare Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Topicuri cu continut adecvat dar si interesant Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: M-am ocupat de sectiunea Design Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări: N-as fi impotriva sa primesc si Super-Moderator 😄 mi-as putea extinde activitatea pe mai multe sectiuni Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da //closed.
 2. REGULAMENT & MODEL: Acesta este modelu de postare, cine nu îl respectă îi se va închide topicul. Numele topicului trebuie să conţină numele: [ TUTORIAL ] Tip lucrare: Poze/Video: Informaţii:
 3. REGULAMENT: Titlul trebuie sa fie cat mai aproape de problema voastra, cum ar fi Crash Photoshop 3D, Photoshop 3D crash, PS 3D crash etc. In continut trebuie sa ne explicati cat mai bine problema voastra si sa ne oferiti cat mai multe informatii utile. De altfel va rugam sa postati si cate un screenshot cu eroarea ce va apare, sau cu poza din care doriti sa aflati aumite efecte. Exemplu: "Salut, am incercat sa fac o forma cu pen tool si mi-a dat eroare. Ma poate ajuta cineva?". Asa nu este corect. Corect ar fi asa: "Salut, am incercat sa fac o forma cu pen tool si mi-a dat eroare. Aveti un screenshot cu eroarea mai jos. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc." MODEL: Continut: Poze:
 4. REGULAMENT: Într-o cerere se pot solicita maxim 5 resurse, în caz contrar cererea va fi respinsa. Daca cererea a fost rezolvata, puteti reveni cu o alta cerere peste 24h. Nu aveti voie sa deschideti mai multe cereri! Maxim o cerere deschisa. În cazul in care cererea este respinsa, puteti reveni cu o alta cerere peste 3 zile. La cererea deschisa nu aveti voie sa lasati reply cu "Up!","Bump", "nu se uita nimeni?" s.a.m.d. Odata ce ai deschis cererea vei primi resursele în cel mai scurt timp posibil. Nu aveţi voie să deschideţi o cerere şi să solicitati anumite lucrări pe care le-aţi putea găsi şi singuri pe google. Noi răspundem doar la resursele solicitate de pe anumite lucrări, nu căutăm resurse sau fonturi la cerere. Oricine poate sa raspunda la cereri în conditiile în care sunt respectate toate regulile mentionate, în caz contrar raspunsul va fi pus pe hidden. Nu aveti voie sa lasati resurse complet diferite fata de cele cerute! Dar în schimb puteti lasa resurse asemanatoare. Cererile ce primesc ca raspuns resurse asemanatoare dar nu cele cerute vor fi închise dupa 48h de la ultimul raspuns oferit. Cererile ce primesc ca raspuns resursele cerute vor fi automat închise, cu posibilitatea de a reveni cu o alta cerere peste 24h. Cererile ce nu au niciun raspuns si sunt deschise de 3 zile vor fi închise si marcate ca fiind nerezolvate, cu posibilitatea de a reveni oricând cu o alta cerere si alte resurse (noi nu putem stii 100% toate resursele, dar în schimb putem cauta ceva asemanator). Resursele nu trebuie sa aiba un continut NSFW, ofensator sau tot ce se încadreaza în acest gen! MODEL: Titlu topicului: Cerere textura/font/brush/render etc. - Detalii: - Imagine:
 5. REGULAMENT: Numele topicului trebuie sā fie dupa urmatorul model: [Provocare] X vs Y Nu sunt permise creațiile tip .gif Înainte de a provoca un user, aveți obligația de a-l anunța pe respectivul despre intenția dvs. de a face respectiva provocare. Dacā în 48 de ore userul provocat nu acceptā/refuzā participarea la provocare, topicul va fi închis de catre un designer. Creațiile vor fi trimise prin pm unui moderator al acestei secțiuni + PSD (fārā sā scrieți numele voastre pe ele), cei din urma vor posta lucrarile pe forum.Dacā în decursul a 3 zile nu ați trimis lucrarile unui moderator, topicul respectiv va fi închis automat. Este interzis sā spuneți oricui care este creația voastrā. Daca dupa 96h de la postarea lucrarilor nu s-au strans voturile necesare, designerul care se ocupa de provocāri va numāra voturile si va anunta castigatorul. De aceasta categorie se ocupa doar un designer ! Acela va posta lucrarile , va anunta câștigātorul etc. MODEL: Conținut topic (textul de pe lucrare) » Tema lucrarii (tema care face referire la render/stock) » Render/stock » Dimensiuni » Tipul lucrarii (avatar/semnatura/logo/banner) » Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total) » Cui trimit lucrarea? »
 6. REGULAMENT Cadouri Cadoul poate fi: ( Avatar / Semnătura / Wallpaper / Banner / UserBar / Logo ). Topicul cadoului va fi deschis timp de 72 ore, după va fii închis. Fiecare membru poate posta aici. Se interzice post-hunt-ul şi off-topic-ul, cel care este prins că face acest lucru, este sancţionat. Nu vor fii tolerate comentariile sarcastice. Subiectul trebuie să aibă titlul "[Cadou] Nume" Orice cadou trebuie sa contina textul www.playforce..ro / playforce.ro / PLAYFORCE etc. MODEL: Nick: Numele celui ce primeste acest cadou: Cadou: Alte Detalii: Exceptie fac cadourile pentru comunitate !!!
 7. REGULMANET: Toţi cei care îşi vor posta lucrările vor trebui să îşi deschidă fiecare câte un topic cu numele "Nick"'s Gallery / Portofoliu "Nume".- fara alte denumiri ! Puteţi să postaţi fiecare lucrare făcută cu ajutorul programelor de grafică (Photoshop / Illustrator / After Effects), cât timp sunt create de voi. Portofoliile sunt deschise pentru a vă expune păreri/critici despre lucrări, fără Off-Topic sau Post-Hunt. Numai Designerii si Administratia are dreptul sa ceara PSD. Nu puneţi o lucrare într-un singur post. Este strict interzis să ceri unui user care are portofoliu în această secţiune să îţi facă o lucrare, există secţiunea de cereri. In urma inactivitatii topicul risca sa fie inchis !
 8. MODEL: Numele: Vârstă: Experiența în PS: Portofoliu: Cu ce crezi ca poți ajuta categoria Design? : REGULAMENT: Trebuie să aveți minim 16 ani, Trebuie să aveți neapărat un portofoliu.
 9. REGULAMENT: Titlul topicului trebuie să fie intitulat "[Cerere avatar/semnatură/userbar/logo] Nume". Exemplu: [Cerere avatar] v1ktor. Să aveţi un număr de posturi mai mare sau egal cu 10 Această regulă nu se aplică persoanelor din staff-ul Playforce România. Nu aveţi voie să cereţi designerilor să aleagă să lucreze pe un stock din mai multe selectate de dumneavostră. Trebuie să postaţi un singur stock Aveti drept-ul sa cereti o singura imagine [Avatar / Semnatura], este interzis sa cereti avatar și semnatura in acelasi topic. Toate cererile trebuie sa contina la text-ul secundar " Playforce " , "www.playforce.ro", "PLAYFORCE" ,etc. Aveţi voie să faceţi o cerere odată la 7 zile. Nerespectarea regulii duce la închiderea topicului. Presiunile, jignirile sau părerile lipsite de bun simţ făcute de dvs. în cerere sunt total interzise. Nu cereti designerilor sa modifice imaginile deja editate. Nu postati stockuri ce contin reclama. Nu aveţi voie să postaţi mesaje de genul "Îti fac eu în x minute", "Revin cu o creaţie", ş.a.m.d. Tema stock-ului poate fi '' masini '', '' femei'', '' animale '', etc. Cererile se vor închide după 7 zile ,timp în care designeri vor avea obligaţia de a posta o creaţie. Nerespectarea oricarei regulă de mai sus se pedepseşte prin închiderea cererii sau alte sancţiuni precum warn, suspend sau interzicerea postării pe o perioadă limitata de timp, de asemenea se va sanciona nerespectarea regulamentului genral al forumului ! MODEL CERERE: Doresc (avatar/semnătură/userbar/logo): Link către ultima cerere facută(obligatoriu) : Stock (obligatoriu): Text principal: Text secudar(playforce romania,PLAYFORCE,www.playforce.ro,etc): Alte precizări: Administratia isi asuma dreptul de a modifica regulamentul !
 10. Nume: Victor Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Să am grija de sectiune Ce secțiune dorești spre moderare?: Design Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Multe Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Întrucât forumul este deschis recent, activitatea va urma Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări: - Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da
×