PlayForce România - Categoria Generală

Forums

 1. Design

  Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

  1. Regulament & Anunturi
  1. Cereri Lucrări
  1. Creaţii
  1. Tutoriale
  1. Cadouri
  1. Resurse
  1. Scoala GFX
  19
  posts
 2. Proiecte Generale

  Managementul proiectelor constă în aplicarea cunoștințelor, capabilităților, instrumentelor și tehnicilor specifice pentru activitățile unui proiect, care au obiective, scopuri și cerințe definite, activități considerate ca importante și adecvate pentru finanțare. 

  1. OverWatch
  1. Reporters
  1. Admin School
  1. Pariuri
  1. Haxball
  1. 8BallMultiPlayer
  4
  posts
 3. Socializare

  Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

  1. Curiozităţi
  1. Dezbateri
  1. Sport
  1. Știri
  1. Guess Who?
  1. Happy Hour
  1. Aniversări
  1. Discuţii Libere
  1. Horoscop
  6
  posts
 4. Gaming,Multimedia & Tehnologie

  Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

  1. Gaming
  1. Multimedia
  1. Tehnologie
  25
  posts
 5. Magazin Virtual

  Dacă dorești să vinzi sau să cumperi un anumit produs, te invităm să depui o cerere urmând modelul categoriilor respective, te asigurăm că, administrația comunității va exlcude utilizatorii ce nu-și respectă cumpărătorul sau vânzătorul produsul respectiv.

  1. Vând / Cumpăr
  1. Schimb
  1. Utilizatori Neserioși
  • No posts here yet