Tehnologie

Tehnologia (engleză technology, franceză technologie) este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

Forums

 1. Ajutor Tehnologie

  Dacă aveți vreo problemă cu PC-ul, o întrebare sau orice nelămurire legată de acesta, deschideți un topic în această secțiune.

  • No posts here yet
 2. Gadgeturi

  Un gadget (sau un obiect gadget), cuvânt împrumutat din engleză, este un obiect tehnologic mic cum ar fi un dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind de obicei o noutate.

  • No posts here yet
 3. Hardware

  Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică — cea care comandă hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații, sisteme de operare și drivere) — și de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul.

  11
  posts
 4. Software

  Prin software (/'sʌf ' tué:r/), soft sau rareori și „logicial” se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata.

  8
  posts
 5. Reviews

  În această secțiune vor fi postate cele mai noi componente de PC, Mouse-uri, Tastaturi şi aşa mai departe. Mai pe scurt, tot ce apare nou în materie de tehnologie.

  • No posts here yet
 6. Tutoriale

  Urmăriți gama noastră variată de tutoriale.

  5
  posts
 7. Ştiri IT

  Articole updatate în fiecare zi.

  • No posts here yet
 8. IP.Board

  Suport pentru Invision Power Board (IPB): tutoriale şi ajutor în problemele întâmpinate.

  • No posts here yet
 9. Web Developement

  Un dezvoltator web este un programator specializat pe tehnologiile aplicate pe Internet, atât pe partea de client, de exemplu HTML, CSS, Javascript, cât şi pe partea de server, de exemplu PHP.

  • No posts here yet
 10. Programare

  Locul celor care iubesc şi puţin cod, indiferent de limbaj.

  • No posts here yet
 11. Sisteme de Operare

  Tutoriale, noutăţi şi suport pentru sistemele de operare .

  • No posts here yet
 12. Index-uri

  În această secțiune vor fi postate index-urile și template-urile făcute de fiecare

  • No posts here yet