Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Last week
 3. Am intrat pe server : ban permanent... Am dat cerere de admin si cand am intrat inapoi , ban Nu inteleg nu mi-a cerut nimeni wg, nici poze Am primit pe degeaba. Rezolvati pls aceasta problema. numele de pe server : Iancu Rares
 4. Nume: Victor Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Am pregatit destul de bine sectiunea Design si cred ca as putea face acelasi lucru si in alte sectiuni Ce secțiune dorești spre moderare?: Tematica & Socializare Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Topicuri cu continut adecvat dar si interesant Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: M-am ocupat de sectiunea Design Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da Alte precizări: N-as fi impotriva sa primesc si Super-Moderator 😄 mi-as putea extinde activitatea pe mai multe sectiuni Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da //closed.
 5. REGULAMENT & MODEL: Acesta este modelu de postare, cine nu îl respectă îi se va închide topicul. Numele topicului trebuie să conţină numele: [ TUTORIAL ] Tip lucrare: Poze/Video: Informaţii:
 6. REGULAMENT: Titlul trebuie sa fie cat mai aproape de problema voastra, cum ar fi Crash Photoshop 3D, Photoshop 3D crash, PS 3D crash etc. In continut trebuie sa ne explicati cat mai bine problema voastra si sa ne oferiti cat mai multe informatii utile. De altfel va rugam sa postati si cate un screenshot cu eroarea ce va apare, sau cu poza din care doriti sa aflati aumite efecte. Exemplu: "Salut, am incercat sa fac o forma cu pen tool si mi-a dat eroare. Ma poate ajuta cineva?". Asa nu este corect. Corect ar fi asa: "Salut, am incercat sa fac o forma cu pen tool si mi-a dat eroare. Aveti un screenshot cu eroarea mai jos. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc." MODEL: Continut: Poze:
 7. REGULAMENT: Într-o cerere se pot solicita maxim 5 resurse, în caz contrar cererea va fi respinsa. Daca cererea a fost rezolvata, puteti reveni cu o alta cerere peste 24h. Nu aveti voie sa deschideti mai multe cereri! Maxim o cerere deschisa. În cazul in care cererea este respinsa, puteti reveni cu o alta cerere peste 3 zile. La cererea deschisa nu aveti voie sa lasati reply cu "Up!","Bump", "nu se uita nimeni?" s.a.m.d. Odata ce ai deschis cererea vei primi resursele în cel mai scurt timp posibil. Nu aveţi voie să deschideţi o cerere şi să solicitati anumite lucrări pe care le-aţi putea găsi şi singuri pe google. Noi răspundem doar la resursele solicitate de pe anumite lucrări, nu căutăm resurse sau fonturi la cerere. Oricine poate sa raspunda la cereri în conditiile în care sunt respectate toate regulile mentionate, în caz contrar raspunsul va fi pus pe hidden. Nu aveti voie sa lasati resurse complet diferite fata de cele cerute! Dar în schimb puteti lasa resurse asemanatoare. Cererile ce primesc ca raspuns resurse asemanatoare dar nu cele cerute vor fi închise dupa 48h de la ultimul raspuns oferit. Cererile ce primesc ca raspuns resursele cerute vor fi automat închise, cu posibilitatea de a reveni cu o alta cerere peste 24h. Cererile ce nu au niciun raspuns si sunt deschise de 3 zile vor fi închise si marcate ca fiind nerezolvate, cu posibilitatea de a reveni oricând cu o alta cerere si alte resurse (noi nu putem stii 100% toate resursele, dar în schimb putem cauta ceva asemanator). Resursele nu trebuie sa aiba un continut NSFW, ofensator sau tot ce se încadreaza în acest gen! MODEL: Titlu topicului: Cerere textura/font/brush/render etc. - Detalii: - Imagine:
 8. Model cerere Admin: Nume Real (optional): Denis Vascul Nick: fizeeN Ore jucate pe server (link obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/fizeeN/93.119.26.57:27015/ Varsta: 17 Primele 6 cifre din cnp ( eventual : 501060 Grad dorit? : Administrator Link FaceBook(obligatoriu) https://www.facebook.com/denis.vascul Skype / Facebook ( doar dacă doreşti ) denis.vascul skype Teamspeak poţi intra? ( obligatoriu ) : Desigur De ce doresti admin?: Sa scap server-ul de codati,sunt foarte activ! Ai citit Regulamentul?: Sigur ca da
 9. REGULAMENT: Numele topicului trebuie sā fie dupa urmatorul model: [Provocare] X vs Y Nu sunt permise creațiile tip .gif Înainte de a provoca un user, aveți obligația de a-l anunța pe respectivul despre intenția dvs. de a face respectiva provocare. Dacā în 48 de ore userul provocat nu acceptā/refuzā participarea la provocare, topicul va fi închis de catre un designer. Creațiile vor fi trimise prin pm unui moderator al acestei secțiuni + PSD (fārā sā scrieți numele voastre pe ele), cei din urma vor posta lucrarile pe forum.Dacā în decursul a 3 zile nu ați trimis lucrarile unui moderator, topicul respectiv va fi închis automat. Este interzis sā spuneți oricui care este creația voastrā. Daca dupa 96h de la postarea lucrarilor nu s-au strans voturile necesare, designerul care se ocupa de provocāri va numāra voturile si va anunta castigatorul. De aceasta categorie se ocupa doar un designer ! Acela va posta lucrarile , va anunta câștigātorul etc. MODEL: Conținut topic (textul de pe lucrare) » Tema lucrarii (tema care face referire la render/stock) » Render/stock » Dimensiuni » Tipul lucrarii (avatar/semnatura/logo/banner) » Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total) » Cui trimit lucrarea? »
 10. 1. Nick-ul care il utilizezi pe server : empTy# 2. De unde ati aflat de server ? : de la Zupp 3. Timpul petrecut pe server (poti afla pe pe GameTracker CLICK AICI cate ore ai jucat) ? https://www.gametracker.com/player/empTy#/93.119.26.57:27015/ 4. Varsta ? 20 6. Cate ore pe saptamana jucati Counter-Strike ? 2,3 ore 7. De cat timp jucati Counter-Strike ? de la 6 ani, in total am vreo 14 ani de cs 1.6 8. De unde esti (Oras)? Bucuresti
 11. CONTRA , nu a citit regulamentu
 12. WTF

  Banlist WTF

  Nume: Bianca Ip:89.33.92.34 Motiv: no.wg
 13. Model cerere Admin: Nume Real (optional): Denis Vascul Nick: fizeeN Ore jucate pe server (link obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/fizeeN/93.119.26.57:27015/ Varsta: 17 Primele 6 cifre din cnp ( eventual : 501060 Grad dorit? : Administrator Link FaceBook(obligatoriu) https://www.facebook.com/denis.vascul Skype / Facebook ( doar dacă doreşti ) denis.vascul skype Teamspeak poţi intra? ( obligatoriu ) : Desigur De ce doresti admin?: Sa scap server-ul de codati,sunt foarte activ! Ai citit Regulamentul?: Desigur.
 14. Model cerere Admin: Nume Real (optional):Rares Nick:Iancu Rares Ore jucate pe server (link obligatoriu):https://www.gametracker.com/player/Iancu%20Rares/93.119.26.57:27015/ Varsta: Am 15 ani Primele 6 cifre din cnp ( eventual : 102100 Grad dorit? :De preferat moderator/helper poate si mai mult Link FaceBook(obligatoriu):https://www.facebook.com/photo.php?fbid=218962775327864&set=a.100340870523389.1073741826.100016424280607&type=3&source=11&referrer_profile_id=100016424280607 Skype / Facebook ( doar dacă doreşti ) Skype: Iancu Rares Facebook:Iancu Rares Teamspeak poţi intra? ( obligatoriu ) :Da,pot,de cate ori va fi nevoie De ce doresti admin?: Sa scapam serverul de codatii care intra cand adminii nu sunt online , sa am grija sa nu se jigneasca pe server... etc.. Ai citit Regulamentul?: Sigur ca da!
 15. Contra. Mai intai vezi cu limbajul si după.
 16. Nume Real (optional):Mario Nick:kidsss Ore jucate pe server (link obligatoriu):https://www.gametracker.com/player/kidsss/93.119.26.57:27015/ Varsta:14 Primele 6 cifre din cnp ( eventual :4060302 Grad dorit? :Helper Link FaceBook(obligatoriu)https://www.facebook.com/stirbescu.mario.5?ref=br_rs Skype / Facebook ( doar dacă doreşti ) https://www.facebook.com/stirbescu.mario.5?ref=br_rs Teamspeak poţi intra? ( obligatoriu ) :Da dar acum nu am microfon,nici driver audio De ce doresti admin?:sa ajut playerii,si sa banez codatii. Ai citit Regulamentul?: Sigur că da
 1. Load more activity
×