Jump to content
 1. Administratie & Dezvoltare

  1. Anunțuri Administrative

   În această secțiune vor fi postate știri despre forum , proiectele și serverele sale care aparțin comunității .

   2
   posts
  2. Zona Membrilor

   O zonă mixta, ce conține propuneri efectuate sau întrebări din partea membrilor cât și aplicații pentru grad în cadrul comunitații PlayForce România.

   31
   posts
  3. Suport Servere

   Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru afilierea unui server,pentru modificări aduse în timpul parteneriatului cu noi și diverse oferte pentru jucătorii dvs.

   • No posts here yet
 2. Servere Publice

  1. 10
   posts
  2. Servere Publice # Counter-Strike 1.6

   Serverele publice de Counter-Strike 1.6 oficiale cât și afiliate comunității PlayForce România , ce rulează la un minim de 500 FPS.

   69
   posts
  3. 1
   post
 3. Noutati & Divertisment

  1. Design

   Dacă vreți să deveniți un mare artist în acest program sau sunteți deja, puteți viziona gama noastră de tutoriale, vă puteți prezenta creațiile, puteți să faceți o cerere pentru una, puteți găsi sau cere resurse, vă puteți duela cu anumiți membri sau să participați la concursurile organizate de noi.

   8
   posts
  2. Tematica & Socializare

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

   • No posts here yet
  3. Jocuri & Resurse

   Această categorie vă oferă suportul şi resursele pentru cele mai jucate jocuri în acest moment.

   • No posts here yet
  4. Tehnologie

   Tehnologia și limbajul web de ultimă oră, prezent și pe forum-ul nostru.

   • No posts here yet
  5. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate. Termenul poate fi folosit drept substantiv (un mediu cu multiple forme de conținut) sau ca adjective, descriind un mediu ce are multiple forme de conținut.

   • No posts here yet
×