1. PlayForce România - Administrație

  1. Zona Administrativă

   Majoritatea noutăților, adăugărilor sau eliminărilor unor reguli sau subiecte, vor fi menționate aici, printr-un topic separat, de asemenea, încercăm să oferim cât mai multă concetrare și atenție, utilizatorilor noi care vor întâmpina probleme oferindu-le suport la categoria destinată acestui lucru și, de asemenea, să interveniți cu idei și propuneri noi pentru o dezvoltare cât mai progesivă a comunității.

   1. Anunțuri Administrative
   1. Propuneri
   1. Support Forum
   36
   posts
  2. Zona Utilizatorilor

   Comunitatea PlayForce susține dezvoltarea fiecărui membru, vă oferim posibilitatea să vă prezentați, să aderați la unul din posturile libere pentru gradul de moderator, și, de asemenea, să aflati de ce au luat warn utilizatorii neseriosi.

   1. Prezintă-te
   1. Aplicații Grad (ON)
   1. Reclamații
   1. Avertismente
   65
   posts
  3. Zona Serverelor

   În cadrul acestei categorii, puteți  aplica pentru afilierea serverului dumneavoastră, în comunitatea godspower, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul tău.

   1. Afilieri (ON)
   1. Categoria Mea
   1. Oferte Admini
   1. Asistență Tehnică
   35
   posts
 2. PlayForce România - Online

  1. 21
   posts
  2. Counter-Strike 1.6 # Servere Oficiale

   Servere Counter-Strike 1.6 găzduite la firme cu renume ce rulează la minim 500 FPS. Serverele din această categorie sunt privilegiate având statut de servere oficiale.

    

   1. CS » Classic
   1. ACL » CSDM
   1. ESL » Classic
   1. GREEN» Classic
   1. ON » Classic
   1. Nane » Classic
   1. NewLifeZm » ZM
   1. COD4 » Callofduty
   1. ZM » Zombie
   65
   posts
  3. 10
   posts
 3. PlayForce România - Categoria Generală

  1. Design

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   1. Regulament & Anunturi
   1. Cereri Lucrări
   1. Creaţii
   1. Tutoriale
   1. Cadouri
   1. Resurse
   1. Scoala GFX
   19
   posts
  2. Proiecte Generale

   Managementul proiectelor constă în aplicarea cunoștințelor, capabilităților, instrumentelor și tehnicilor specifice pentru activitățile unui proiect, care au obiective, scopuri și cerințe definite, activități considerate ca importante și adecvate pentru finanțare. 

   1. OverWatch
   1. Reporters
   1. Admin School
   1. Pariuri
   1. Haxball
   1. 8BallMultiPlayer
   4
   posts
  3. Socializare

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

   1. Curiozităţi
   1. Dezbateri
   1. Sport
   1. Știri
   1. Guess Who?
   1. Happy Hour
   1. Aniversări
   1. Discuţii Libere
   1. Horoscop
   6
   posts
  4. Gaming,Multimedia & Tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   1. Gaming
   1. Multimedia
   1. Tehnologie
   25
   posts
  5. Magazin Virtual

   Dacă dorești să vinzi sau să cumperi un anumit produs, te invităm să depui o cerere urmând modelul categoriilor respective, te asigurăm că, administrația comunității va exlcude utilizatorii ce nu-și respectă cumpărătorul sau vânzătorul produsul respectiv.

   1. Vând / Cumpăr
   1. Schimb
   1. Utilizatori Neserioși
   • No posts here yet